top of page

RAKODÁSTECHNIKA

A rakodástechnika összeköti a külső, valamint belső logisztikai területeket. A megfelelően tervezett és szakszerűen kivitelezett berendezések a rakodástechnika területéről biztosítják az áruk hatékony, gyors mozgatását a fuvarozó eszköztől a raktártérig. Hosszú távon csak precízen szervizelt berendezések garantálják a zökkenőmentes logisztikát. A rendszerek elvárt élettartam alatti kifogástalan működésének alapja a folyamatos karbantartás, hirtelen fellépő probléma esetén a gyors, továbbá professzionális hibaelhárítás. A GATE Szerviz és GATE Automatika Szerviz a GATE csoport tagjaként több mint 30 éves szerviz tapasztalattal ajánlja rakodástechnikai termékek telepítését, szervizét, karbantartását.

Ha fontos szempont a gyors rakodás, mely közben óvni akarja a rakományt, valamint a személyeket az időjárás hatásaitól, emellett figyel az energiatakarékosságra, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában és szervizelésében szerzett több mint 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy az ollós emelőasztalok, rámpakiegyenlítők, dokkoló aknák és házak, kaputömítések, járműrögzítők és kerékékek működése során fellépő bármilyen hibát gond nélkül elhárítanak kollégáink. Ügyeleti rendszerünk garantálja, hogy szakembereink az adott körülmények között a legrövidebb időn belül megkezdik a probléma elemzését és a hiba kijavítását a rakodástechnika területről származó berendezések kapcsán.

Telepítés
A megfelelő rakodástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül a GATE Szerviz szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

Szerviz
A GATE Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka szakembereink gyors helyszíni kiszállásának, a hibaelhárítás azonnali megkezdésének. A rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja.

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző rakodástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában szerzett majd’ 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.
Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott rakodástechnikai szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

A GATE Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a rakodástechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

bottom of page