top of page

Automata ajtó

Automata ajtó sok helyszínen kerül telepítésre, többnyire forgalmas épületekben, mint a bevásárlóközpontok, egészségügyi intézmények, irodaházak.

Több automatikatípust, valamint alumínium profilrendszert kínálunk, ezáltal a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához, forgalmához lehet alakítani. Akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről legyen szó (pl. üzletközpontok), akár olyan kis forgalmú helyről, mint otthoni, irodai alkalmazás, esetleg a bankokban, biztonságilag védett, illetve ahhoz hasonló területeken, ahol megerősített ajtókat alkalmaznak – a hatékony automata ajtó mindig megadja a megfelelő megoldást mindenféle gyalogos-átjáróforgalom problémára. A radarérzékelőkkel ellátott operátoroknak köszönhetően már több méterről érzékelik a bejárat felé közeledő személyt, ezáltal a gyors sebességű nyitásnak köszönhetően a nyílás teljesen szabad lesz. A véletlen rácsukást, illetve abból eredő baleseteket a biztonsági infraérzékelő, továbbá a nyomatékszabályozás (akadályérzékelés) előzi meg.


Áramszünet esetén az automata ajtó akkumulátoros egysége gondoskodik a zavartalan működésről, vagy a vésznyitásról. A mozgó és fix szárnyak minden elvárásnak eleget tesznek: biztosítják a hőszigetelést, a vagyonvédelmet, valamint megfelelnek a design és esztétikai elvárásoknak.

bottom of page