top of page
GATE_iroda_edited.jpg

GATE SZERVIZ

A GATE Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportjának, a GATE Csoportnak oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Az elmúlt több mint 30 év elteltével lehetőségünk nyílt megismerni a kapu- és rakodástechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.
A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak.


Telepítési munkái során a GATE Szerviz elegendő tapasztalatot szerzett egy új irány megcélzásához.


Ezen időpontig telepített eszközök immár igényelték a karbantartást, így az új szemlélet az üzemeltetés lett, melynek köszönhetően a GATE Szerviz Kft. önálló jogi cégként jött létre, mely elsőként, valamint a mai napig egyedülállóként, országosan, márkafüggetlenül szervizeli a vállalkozások teljes kaputechnikai, rakodástechnikai, tűzvédelmi berendezéseit.

Cégünk, a GATE Szerviz Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a ipartelepek, logisztikai központok, gyáregységek kapu- és rakodástechnikai eszközeinek fenntartására, így növelve azok élettartamát, kímélve meg ügyfeleink pénztárcáját a felesleges kiadásoktól. Ehhez ajánljuk karbantartási szolgáltatásainkat, melyekről bővebben itt olvashat.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre a nap bármely időpontjában. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Operatív csapatunk

Technikus csapatunk

bottom of page