top of page

Blog bejegyzés

Kézi rámpakiegyenlítő csere

Frissítve: 2023. ápr. 13.

Partnerünk a meglévő elhasználódott kézi rámpakiegyenlítő csere munkájával bízta meg a GATE Szervizt. Ehhez az akkor még Crawford, ma már Assa Abloy DMGZ rámpakiegyenlítőjét ajánlottuk.



Miért éppen a Crawford, azaz ma már Assa Abloy termékét?

A Crawford 1950-es években kezdte meg a garázskapuk gyártását, azóta ipari szektorba terjeszkedett. 1966-ban leszállították első ipari szekcionált kapujukat Svédországban, majd ezt követően a Crawford a rakodódokkoló berendezésekre, összecsukható ajtókra, valamint gyorskapukra szakosodott. Alkalmazási területek közé tartozik a disztribúció, valamint a logisztika, illetve a gyártás is. 2011-ben a Cardot, a Crawford, valamint a Megadoor anyavállalatát Assa Abloy Group vásárolta meg.


Az Assa Abloy Entrance Systems eltökélt szándéka, hogy új mércét állítson fel ügyfélélmény terén, majd egyetlen márka alá gyűjti az összes terméket, szolgáltatást. Így összegyűjtik a szakértelmet, a tapasztalatot, majd továbbra is kiváló ipari ajtókat és rakodóállomás-berendezéseket, valamint függőlegesen emelhető szövetajtókat kínálnak. Ipari ajtói kiegészítésére automata gyalog-, továbbá nagyteljesítményű ajtók széles választékát kínálják.


A rámpakiegyenlítő egy olyan felvonóhíd, amely oldalirányban mozog a magasabbra tervezett vezetősíneken 300 mm munkatartományban egyenlíti ki a szinteket. A rámpakiegyenlítő alumínium szegmens nyelves szerkezetének köszönhetően biztonságos az érintkezés a nyelv, valamint a teherautó között, még akkor is, ha a teherautó alja nincs vízszintes vonalban. Minden acél alkatrészével a rámpakiegyenlítő tüzihorganyzott, nagyon strapabíró és higiéniailag ideális berendezés.


A rámpakiegyenlítő csere zökkenés mentesen történt, a helyi kezelőket oktatásban részesítették technikus kollégáink.


Minden esetben felhívjuk a figyelmet arra, hogy nem elég egy berendezést telepíteni, a karbantartás is nagyon fontos, melyet a használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánlunk. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhetők elektromos, valamint mechanikus hibák a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük a berendezések állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!


Amennyiben rámpakiegyenlítő cseréjén, telepítésén gondolkodik, legyen kézi vagy automata, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik a helyszíni felmérés után segítenek megtalálni a legjobb megoldást!

bottom of page