top of page

Flex kapu

Helytakarékos ipari ajtó, mely minden térhez és kialakításhoz illeszkedik. Ez az összecsukható ajtó felszerelhető az épületek belső és külső homlokzatára is. 

A flex kapu számos kereskedelmi és/vagy ipari környezetben alkalmazható. A hagyományos ipari ajtók feltekerednek a mennyezeten, ami csökkenti az épület magasságát. Sok esetben a kapu rögzítése, szelvényezése blokkolná a világítást, ezért nem telepíthető. A flex kapu kis helyre nyílik fel, így könnyebben kihasználható a körülötte levő tér. 

A flex kapu bármilyen felhasználáshoz könnyen illeszkedik, legyen ipari, kereskedelmi vagy magánházi környezet. Kivitelének és dizájnjának köszönhetően bármilyen épület arculatához esztétikusan illeszthető. Elérhető teli panellel, teljes fényáteresztő ablakkal, személybejárós kivitelben, illetve full vision paneles változatban is. Mivel az ajtó a mennyezetbe rejthető, tökéletes bemutatótermek nyílászárójaként, vagy nagy területek elválasztófalaként. 

Mitől tartósabb mint egy hagyományos szekcionált kapu?

A flex kapu kevesebb alkatrészt tartalmaz, nincsenek nagy karbantartást igénylő kiegyenlítő rugói, mely egy régebbi kapu esetén könnyen elromolhat. 

A flex kapu előszeretettel használt típus ideiglenes épületekben egyaránt, hiszen intelligens önhordó rendszerének köszönhetően könnyedén áthelyezhető máshova. Felújítása rendkívül könnyen megoldható egy-egy panelcserével. 

Egyedi kialakítás a megrendelő igényei alapján

Annak érdekében, hogy beleolvadjon a szóban forgó épület arculatába, a kapu számos variációban kapható. Szendvicspanelek, áttetsző panelek vagy átlátszó panelek? A megrendelő dönti el. A szendvicspanelek 10 standard RAL színben kaphatók, de opcionálisan minden RAL színben előállíthatók.

bottom of page