top of page

Referencia

Kaputechnika

Tűzvédelem

Rakodástechnika

A GATE Szerviz szolgáltatásai

Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a kaputechnika, rakodástechnika és tűzvédelmi nyílászárók telepítés, karbantartás és szerviz területén. A legbonyolultabb esetekre is vállalunk szaktanácsadást, szakértést.

TELEPÍTÉS

Több mint 28 év szakmai tapasztalattal vállaljuk rakodástechnikai berendezések telepítését. Szakszerű felmérés és gondos tervezés után gyors határidővel telepítjük a kiválasztott rakodástechnikai készüléket a megrendelő telephelyén. Telepítés után technikus szakembereink betanítják a termékek megfelelő használatát.

SZERVIZ

Cégünk kaputechnikai / rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállalja. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

KARBANTARTÁS

Egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk, hogy szolgáltatásunk legjobban illeszkedhessen partnereink igényeihez. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

bottom of page