top of page

Blog bejegyzés

Tűzgátló ajtó csere

Frissítve: 2023. ápr. 13.
Partnerünk 10 darab nagy méretű tűzgátló ajtó cseréjével kereste meg cégünket. Több mint 30 éve foglalkozunk tűzgátló nyílászárók telepítésével, szervizével és karbantartásával, így pontosan tudtuk mire van szüksége.


De miért olyan fontos a tűzvédelem?


A tűzvédelem kiemelten fontos terület! A megelőző tűzvédelem legfontosabb dolga a menekülési, mentési útvonalak tűz- és füstmentességének biztosítása. Alapos tervezésével, észszerű biztonság kialakításával több érték (emberi élet, vagyon) menthető meg. A tűzvédelmi rendszer részét képező tűzgátló, füstgátló nyílászárók rendszeres ellenőrzését rendelet szabályozza, a berendezések megfelelő működéséről a létesítmények üzemeltetőjének kell gondoskodnia. A telepítés, szerviz, karbantartás viszont a GATE Szerviz feladata, csapatunk pedig kiváló gyártmányú tűzgátló ajtó termékeket ajánlott.


Milyen tűzgátló ajtó telepítését ajánlottuk?


Partnerünk részére a Peneder gyártmányú tűzgátló kapukat ajánlottunk. A Peneder egy megbízható, több mint 35 éve piacon lévő németajkú cég, mely nemzetközi szinten kiválóan megállja a helyét az építészet és tűzvédelem területén is. A Peneder innovációt, gyorsaságot, magas minőséget, valamint ügyfélorientált működést biztosít. Tűzgátló nyílászáróikat egyedi méretre, rendkívül sokféle kivitelben készítik.


Jelen esetben 10 darab nagy méretű tűzgátló ajtót cseréltünk az IBM székhelyén, mely a Zollner logisztikai területén helyezkedik el. Az kétszárnyú ajtók mérete közel 3x3 m, tűzállóságuk 90-es. Munkánk zavartalanul zajlott, a telepített berendezéseket kiváló állapotban adtuk át a megrendelőnek.


Tűzgátló ajtó telepítésénél, cseréjénél mindig fontos megemlíteni, hogy a telepítésnél nem áll meg az élet. Különösen tűzgátló termékek esetén nagyon fontos megemlíteni a karbantartást is.


Miért olyan fontos a tűzgátló ajtó karbantartás?


A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző tűzvédelmi karbantartási szolgáltatásunkat.

A szerződés megkötését követően cégünk automatikusan jelzi, ha aktuálissá válik a karbantartás, de akkor is figyelmeztetjük, ha a törvényi előírások változnak.

Igény esetén elkészítjük a tűzvédelmi rendszer berendezéseinek nyilvántartást. Kérésre tűzvédelmi költségvetést készítünk a várható időszakos javítások díjáról. Meggyőződésünk, hogy egy jó karbantartási terv tartalmazza azokat az információkat, amelyek segítenek megelőzni a berendezések idő előtti tönkremenetelét, garantálják a folyamatos működést, minimalizálják a meghibásodás miatti állásidőt.

Kommentare


bottom of page