top of page

Blog bejegyzés

Ninz tűzgátló nyílászáró berendezések termékpalettánkon


A kaputechnika rendkívül fontos ágazata a tűzvédelmi nyílászárók területe. A megelőző tűzvédelem egyik legfontosabb feladata a menekülési, mentési útvonalak tűz- és füstmentességének biztosítása a maximális megbízhatóság, valamint hosszú távú működés mellett. Alapos tervezésével, észszerű biztonság kialakításával több érték (emberi élet, vagyon) menthető meg, ennek érdekében a közelmúltban bővítettük termékpalettánkat a Ninz S.p.A. tűzvédelmi nyílászárókkal.


A GATE Szerviz Kft. a GATE Csoport tagjaként csaknem 30 éve foglalkozik kaputechnikai termékek telepítésével, szervizével és karbantartásával. Az utóbbi években egyre fontosabb szerep jut a tűzvédelmi nyílászárók számára. A GATE Szerviz vállalja tűzgátló ajtók, tűzgátló tolókapuk, tűzgátló szekcionált kapuk, füstkötényfalak, tűzgátló függönykapuk, hőelvezető-, füstelvezető nyílászárók telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig.


Új termék a palettán: Ninz tűzgátló berendezések


A GATE Szerviz 2018. tavaszától felvette termékpalettájára az olasz Ninz gyártó tűzgátló nyílászáró termékeit. A Ninz S.p.A. Olaszország vezető tűzgátló nyílászáró gyártója, 70%-os piaci részesedéssel. A Ninz 1953-ban kis családi vállalkozásként jött létre, mára már 250 fős szakmai csapattal működik. A vállalat legfőbb pozitívumai a tűzvédelmi ágazat, illetve a vonatkozó szabályok alapos ismerete, valamint a Ninz által kínált optimális ár-érték arány. Az évek során többfunkciós fémajtókkal, tartozékokkal frissítette kínálatát. Termékeiket számos európai országban forgalmazzák, például Franciaországban, Görögországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Szlovéniában. Az EU-n kívül pedig Törökországban, Oroszországban, Panamában is ismertek tűzvédelmi nyílászáró termékei.

A Ninz folyamatos termékfejlesztéseken dolgozik szakértőivel a tűzvédelmi nyílászáró berendezések tökéletesítése érdekében. Palettájukon szerepelnek különböző típusú tűzgátló ajtók, tűzgátló kapuk, tűzgátló üvegajtók, portálok, üvegfalak, kiegészítők, pánik eszközök.


Természetesen nem csupán a tűzgátló nyílászárók telepítését ajánljuk, hanem karbantartási szolgáltatásunkat is annak érdekében, hogy lecsökkentsük a meghibásodás esélyét. Azonban ha mégis meghibásodás lépne fel, a GATE Szerviz csaknem 30 éves tapasztalata a biztosíték arra, hogy a berendezések működése során fellépő bármilyen hibát gond nélkül elhárítunk. Ügyeleti rendszerünk garantálja adott körülmények között a legrövidebb időn belüli helyszíni kiszállást, ahol technikus kollégáink hamar megkezdik a probléma elemzését, illetve a hiba kijavítását.

Teljeskörű szolgáltatásunkkal piacvezetők vagyunk a tűzvédelmi nyílászárók piacán a kaputechnika területén. Keressen minket bizalommal!

bottom of page