top of page

Blog bejegyzés

Hat darab ipari szekcionált kapu telepítés munkáját végeztük partnerünk telephelyén

Új autószerelő műhely csarnokához ipari szekcionált kapu telepítés munkáit vállaltuk, egyből hat kaput.


Miért épp ipari szekcionált kapu telepítés?


A szekcionált kapu népszerű ipari nyílászáró típus, amelyet általában nagy ipari csarnokokban szerelnek be. Ez a kapu fajta több vízszintes panelből vagy részből áll, amelyek össze vannak kapcsolva, lehetővé téve, hogy a nyílászáró nyitásakor-zárásakor fel-le hajthatók legyenek.


A szekcionált kapu jellemzően erős anyagokból, például acélból, alumíniumból vagy kompozit anyagból készül, így tartós, hosszú élettartamú. Úgy tervezték, hogy kiváló szigetelést, időjárás állóságot biztosítson, ami különösen fontos ipari környezetben, ahol a hőmérséklet-szabályozás, illetve az energiahatékonyság kritikus fontosságú.


A szekcionált kapu egyik legfontosabb előnye, hogy könnyen testre szabható a különböző ipari létesítmények egyedi igényeihez. Széles méretválasztékban kapható, egyedi nyílásméretekhez és konfigurációkhoz igazítható. Ez ideálissá teszi a nagy nyílásokkal rendelkező létesítményekben való használatra, ahol gyakori hozzáférést igényelnek az áruk vagy berendezések be- és kirakodásához.


Funkcionalitása mellett a szekcionált kapu letisztult, professzionális megjelenést is kínál, amely javíthatja egy ipari létesítmény általános esztétikáját. Különféle színekkel, felületekkel egyedibbé tehető, hogy illeszkedjen a környező építészethez, valamint az üzlet márkajelzéséhez.


Összességében a szekcionált kapu megbízható, sokoldalú lehetőséget jelent a tartós, testreszabható, esztétikus kapumegoldásokat igénylő ipari csarnokok számára.


A munka részletei


Partnerünk esetében 5000x5000 mm-es, személybejáróval rendelkező szekcionált kapu berendezésekre esett a választás. Személybejárós, hiszen gyakori gyalogos áthaladás esetén ez optimális megoldás. Az ilyen szekcionált kapu egy kisebb beépített ajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyének áthaladását anélkül, hogy a teljes ajtót ki kellene nyitni. Ez különösen hasznos lehet olyan létesítményeknél, amelyeknek külön hozzáférést kell biztosítaniuk az alkalmazottak vagy a látogatók számára anélkül, hogy veszélyeztetnék a nagyobb ajtó biztonságát vagy szigetelését.


Ipari szekcionált kapu telepítés munkánk során az időjárási viszonyok és a mindenkori helyszíni adottságok, kihívásaihoz igyekeztünk rugalmasan alkalmazkodni.


Rendszeres karbantartás!


Mint minden telepítés munkánk során, most is hangsúlyozzuk, hogy fontos a telepített berendezés megfelelő, rendszeres karbantartása annak érdekében, hogy a berendezés megbízhatóan, hosszú időn át problémamentesen működjön. Berendezésre szabott karbantartási ajánlatunkat kérje értékesítő kollégáinktól!

Commentaires


bottom of page