top of page

Blog bejegyzés

Elektromos autó töltő berendezést telepítettünk Partnerünk győri telephelyén


Jóval több elektromos autó szeli Magyarország útjait, mint amennyi autó töltő országosan fellelhető. Ez jó néhány éve így működik, egységes megoldás eddig nem született rá. Sokan gondolják úgy, hogy az elektromos autó töltés folyamatát elég a városokban található nagy teljesítményű töltőkkel végezni, azonban továbbra sincs elég ilyen közületi töltő. Így bevált megoldásként a vállakozások, magánszemélyek is telepíttetnek nekik megfelelő elektromos autó töltő berendezéseket.


Partnerünk autó töltőket tervezett győri telephelyére a megnövekedett elektromos autó használat miatt. Hiszen munkatársaik, illetve ügyfeleik is előszeretettel használják a zöld villanyautókat. A GATE Szerviz szakemberei alapos helyszíni felmérés után a GATE BS A 22kW wallbox elektromos autó töltő berendezést ajánlották. A termék a GATE Csoport elektromos autó töltőkkel foglalkozó GATE Connection kínálatában is megtalálható.


GATE BS A 22kW wallbox elektromos autó töltő


Rendkívül praktikus töltő, mely számos információt kijelez az elektromos autónk töltése közben. Ezzel a töltővel hamarosan okos telefonunkon vagy táblagépünkön is nyomon követhetjük és menedzselhetjük e-autónk töltésének folyamatát, akár irodánkban ülve is.

A villanyautó töltő adatai: – Maximális teljesítménye: 22kW – Áramszükséglet: 3 fázis, max 3x32A – Védettsége: IP 66 – Kijelző: LCD (valós idejú áramfelvétel, valós idejű feszültség, villamos fogyasztás, töltési idő, beállított névleges áram…) – Működési hőmérséklet: -20°C ~ +50°C – Méretek: 260 x 300 x 150 mm


Ajánlatunk elfogadása után a GATE Szerviz szakemberei a helyszínen telepítettek egy oszlopot, két GATE BS A készüléket. A kivitelezésben kisebb nehézséget jelentett, hogy egy meglévő, működő csarnokban kellett elektromos tápellátást kiépíteni nagyjából 70m távolságra. A feladatot határidőre, kiváló minőségben elvégeztük, a telephely elektromos autói azóta folyamatosan használják a töltőt.


Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az autó töltő villamos tápellátás kiépítését csak szakképzett személy végezheti! A kiépítés, szerelés során be kell tartani, minden szerelésre vonatkozó szabványt, előírást és jogszabályt. A telepítés kizárólag a helyi törvények betartása mellett végezhető!


Amennyiben telephelyén is megnövekedett villanyautók mennyisége, emiatt pedig elektromos autó töltő berendezésre lenne igénye, vegye fel a kapcsolatot a GATE Szerviz szakembereivel, helyszíni felmérés és ajánlatkérés érdekében!

bottom of page