top of page

Blog bejegyzés

Újra Családbarát munkahely tanúsító védjegyet kaptunk

Frissítve: 2023. ápr. 13.

2019. év után 2023-ban is elnyertük a Családbarát munkahely tanúsító védjegyet, mert a "Családbarát Magyarország Központnál hisznek abban, hogy a munka és magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben". (- https://csalad.hu/vedjegy/)


A GATE Szerviz Kft-ben számunkra is rendkívül fontos a munka - magánélet egyensúlyának fenntartása. Hosszú távon ez is hozzásegít motivált munkavállalóinkhoz, akik örömmel járjanak be dolgozni. Ehhez nagyban hozzájárul tulajdonosunk kiemelt figyelme dolgozóink családjai, illetve magánélete kapcsán, hiszen sokukat már családjuk létesítése vagy gyermekük megszületése előtt is ismerte. Tudja, hogy akkor teljes az életük, akkor nyújtanak jó teljesítményt, ha ez a két terület, a munka - család egyensúlyban van. Nagyon gyakori nálunk a közösségépítő, családot is bevonó események szervezése, illetve a gyermekek napirendjéhez igazodó munkaidő-kedvezmények. Emellett egyre inkább alkalmazunk atipikus foglalkoztatási formákat (távmunka, részmunka, csúsztatott munkavégzés). Ehhez jó adag bizalom, kellő rugalmasság kell a tulajdonosunk, valamint a munkavállaló részéről is, de a tapasztalat azt igazolja, hogy dolgozóink lojálisabbak, egy-egy figyelmes gesztusért cserébe jóval nagyobb teljesítményre képesek (pl. 20-25 éve itt dolgozó kollégák).



Azon dolgok, amelyek a GATE Szerviz Kft-t igazán családbaráttá teszik:

• otthoni munkavégzés lehetősége

• munka-magánélet egyensúly

• szabadságkiadás (szülő igényei)

• rugalmas munkavégzés lehetősége

• segítjük a kismamák visszatérését

• gyermek kompatibilis mosdók, játszósarok


Nálunk a kismamák nem tartanak attól, hogy elmenjenek-e babázni, vagy lesz-e helyük, ahová visszatérhetnek. Szeretettel várjuk őket vissza, a visszatérést követően pedig segítjük őket feladatuk gördülékeny elvégzésében, miközben gyermekük velük együtt, vagy egy „mobilis játszósarokban” töltheti el az időt.



Gyakran a kismamák, visszatérő anyukák részmunkaidőben térnek vissza hozzánk. A részmunkaidőt, valamint a távoli eléréssel működő otthoni munkavégzést leginkább az ő esetükben támogatjuk, de más munkavállalóink esetében is igyekszünk figyelembe venni egyéni kéréseket. Úgy gondoljuk, a családbarát hozzáállás nemcsak a nőkért vagy a kisgyermekes szülőkért van. Igyekszünk megoldást találni és ezt figyelembe véve kialakítani a megfelelő munkakörnyezetet a nyugdíj előtt álló kollégáinknak is (fizikai erőnlét figyelembevétele). Így igyekszik a GATE Szerviz Kft. és a GATE Csoport családbarát munkahely lenni.


Szívesen látunk új kollégákat szuper csapatunkba, nézzen rá karrier oldalunkra nyitott pozícióinkért!

bottom of page