top of page

Loading Systems ollós emelőasztal, rámpa

A Loading Systems több mint 50 éve foglalkozik ipari logisztikai berendezések tervezésével és gyártásával. Megbízható dizájn, felhasználóbarát megoldások és strapabíró rámpák jellemzik.

A megbízható termékek gyártása mellett szem előtt tartják a költségkímélő megolásokat, alacsony karbantartási igényeket, valamint a biztonságos munkakörnyezet megtartását, illetve kialakítását.

 

Az alábbiakban bemutatjuk a Loading Systems ollós emelőasztalait, rámpáit:

Billenő nyelves rámpa

A legtöbb olyan logisztikai létesítményben alkalmas, ahol standard méretű tehergépjárműveket fogadnak

Amennyiben a legegyszerűbb megoldást keresi a tehergépjármű és raktár közötti szintkülönbség kiküszöbölésére, ez a megfelelő megoldás. Billenő nyelves rámpánk könnyen beépíthető és kezelhető. Minimális karbantartási igényű berendezés a zárt hidraulikus rendszerének és alacsony üzemi nyomásának köszönhetően.

Biztonságos és egy gombos működtetése miatt felhasználóbarát megoldás. Több dimenzióban mozgatható, több féle terhelésre tervezett rámpák.

Teleszkópos rámpa

Olyan dokkokba ajánlott, ahol előfordulhat nagyobb magasságkülönbség és több féle gépjármű

Amennyiben több funkcióval rendelkező rámára van szüksége, például pontosabb rámpanyelv pozícionálásra, akkor ez a megfelelő választás. Strapabíró, hosszú élettartamú, felhasználóbarát és alacsony karbantartási igényű berendezés zárt hidraulikus rendszerrel, alacsony üzemi nyomással. Biztonsága a CE en1398 szabványnak megfelelő.

Kombi rámpakiegyenlítő

Kamionok és kisebb tehergépjárművek fogadására alkalmas rámpa

Egy kettő az egyben rámpa, mely alkalmas nagytehergépjárművek és kisteherautók fogadására. A fejlett hat funkcióval ellátott vezérlőpanel teszi lehetővé a különféle járművek megfelelő dokkolását. Kisteherautók rakodása esetén a dinamikus kapacitás 60kN-ról 20kN-ra csökken és csak a szegmentált rámpanyelv középső része mozdul előre.

A rámpa és a vezérlőegység számtalan biztonsági funkcióval van ellátva. A rámpa CE jelzéssel ellátott és a biztonsági vonatkozásokkal összhangban az EU-s EN 1398 szabványnak felel meg.

Manuális rámpakiegyenlítő

Olyan esetekben használatos, amikor az épület nem rendelkezik kialakított tradícionális értelemben vett rámpával.

Alternatív megoldást kínálunk az ilyen esetekre, manuális működtetésű mini dokk rámpát, rakodó lapot. Energiatakarékos megoldás, mivel hálózati csatlakozást sem igényel. A 105-ös mini dokk rámpa egy lengő nyelvvel ellátott berendezés. Robosztus kialakításának köszönhetően szinte egyáltalán nem igényel karbantartást. Ez a rámpa nem elmozdítható, ezért egy teljesen biztonságos megoldás.

A rakodólapok kis és közepes magasságkülönbségek kiküszöbölésére alkalmasak. A rakodólapot egy személy is könnyen kezelheti. A termék elérhető fix és kicsúszó verzióban is.

Please reload

bottom of page