top of page

Elektromos autó töltő

A fejlett, elektromos autók elterjedésével folyamatos igény jelentkezik a nagy teljesítményű elektromos autó töltő készülékek iránt. Egyre töltőt telepítünk logisztikai központok, ipari területek részére.

Az elektromos autó töltő telepítése évek óta gyakran felmerülő téma. Hiszen országszerte szemmel láthatóan továbbra sem megfelelő mennyiségben találhatóak elektromos autó töltő készülékek. Az autóipar rohamos fejlődésével, ezáltal az e-autók elterjedésével a parkolóházaknak, irodáknak, társasházaknak is lépést kell tartania a közterületi töltés területén. Ehhez mérten egyre több elektromos autó töltő berendezést kell telepíteni a vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével. Ebben nyújt szakszerű segítséget a GATE Szerviz, amely otthoni, illetve közterületi elektromos autó töltő berendezések telepítésével is foglalkozik a kaputechnika, rakodástechnika, valamint tázgátló nyílászárók szervize, karbantartása és telepítése mellett. A GATE Csoport több mint 30 éves szakmai tapasztalata, valamint szervizháttere a biztosíték a pontos, precíz munkára minden szakterületén.

Telepítés igénye esetén szakembereink alaposan felmérik a helyszínt, annak elektromos hálózatának adottságaitól függően határozzák meg a maximális töltési teljesítmény leadására képes e-autó töltő készüléket, melyek sok esetben egyszerre két autó töltésére is alkalmasak. Egyes töltőállomások kijelzőt és RFID kártyaolvasót is tartalmaznak. A rendelkezésre álló intelligens mérési, kommunikációs képességei által alkalmasak innovatív intelligens hálózatba történő integrálásra is. Ezen kívül kül- és beltéri telepítésre is kiválóan alkalmasak.

Elektromos autó töltő telepítés igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb igényes, hatékony berendezéssel tölthessék e-autóikat!

bottom of page