top of page

Inkema

A spanyol Inkema több mint 35 év szakmai tapasztalattal tervez, fejleszt és gyárt jól telepíthető, szervizelhető rakodástechnikai berendezéseket. Gyors szállítással, folyamatos alkatrészellátással segítik hatékonyabb munkánkat.


Precíz, robosztus, biztonságos termékeik minden EU szabványnak megfelelnek, áraik megfizethetőek, emellett tökéletes teljesítményűek, strapabírók.

A barcelonai telephelyű cég több mint 35 éve foglalkozik rakodóállások, ollós emelőasztalok, rámpák, ipari ajtók, valamint egyéb rakodástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával. Precíz, robosztus, biztonságos termékeik minden EU szabványnak megfelelnek, áraik megfizethetőek, emellett tökéletes teljesítményűek, strapabíróak. Saját bevallása szerint sikere az innováció, hiszen folyamatosan új termékeket tervez, a meglévőket továbbfejleszti, valamint gyárt a több mint 10 000m2-es telephelyén. Némely gyártók – mint tudjuk – , a teljes garancia hiányában gyártják termékeiket a költségkímélés érdekében, előszeretettel spórolnak a biztonsági rendszereken, vagy nem megfelelő, gyenge minőségű alapanyagokból gyártanak. Az Inkema ennek tudatában a lehető legbiztonságosabb, legjobb minőségű alapanyagokból készült, teljes garanciával ellátott termékeit kínálja a piacon.

 

Az alábbiakban bemutatjuk az Inkema termékeit:

inkema_ipari_ajto.jpg

Dokkoló

A gyorsaság, a funkcionalitás, a biztonság tökéletes kombinációi.

inkema_ipari_ajto.jpg

Dokkoló ház

Bővebb info hamarosan.

inkema_ipari_ajto.jpg

Emelő hátfal

Bővebb info hamarosan.

inkema_ipari_ajto.jpg

Ollós emelőasztal

Bővebb info hamarosan.

inkema_ipari_ajto.jpg

Ipari ajtó

A rakodási folyamatot és költséghatékonyságot szem előtt tartva a megfelelő ipari ajtó kiválasztása különösen fontos. Az Inkema ajtók maximális szerkezeti ellenállása és könnyűsége miatt mindenképp jó választásnak bizonyulnak.

inkema_ipari_ajto.jpg

Dokkoló ponyva

Bővebb info hamarosan.

bottom of page